Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася яскравими кадрами, позуючи на сходах. Так, артистка приміряла довгу сорочку в біло-блакитну смужку і короткі джинсові шортики, доповнивши образ золотою підвіскою і годинником. Варто зазначити, що Леся прорекламувала популярний банк, а ще запропонувала взяти участь у розіграші квитків на прем'єру кінострічки "Люди Х: Темний Фенікс".

"Друзяшки щяс вас порадую!!! Отримайте можливість виграти білет на прем'єр єру фільму «Люди Х: Темний Фенікс» та бокс з крутими брендованими сувенірами від самих Людей Ікс. Для того, щоб виграти, придумайте і напишіть в коментарях, їм‘я свого супергероя і в чому буде його суперсила!
Наприклад :
Я Жінка-Кришка!
Суперсила - закриваю 20 банок огірків за хвилину!!! Один кращий коментатор і його +1 підуть на прем’єру разом зімною!!! Поїхали!", - пожартувала Нікітюк. Фолловери не пройшли повз: "Красиво", "Нічого собі, ти сорочку аж куди заправила", "Елегантність, гумор, самоіронія, краса, ніжність - як це все в такому крихкому тілі вмістилося?) 😍", "Маєш гарний вигляд🎈", "Взимку пальто в штани, Леська не забудь...", "Леся що ти одягла ?Ну блін...я з тебе в шоці...".

Популярні новини зараз
Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.

Також знаменитість нарешті показала свого партнера на шоу "Танці з зірками".

А ще артистка в білому купальнику і футуристичних окулярах засвітила всі пікантні місця, а фанати залишилися в захваті.