Відомий в Україні 33-річний бізнесмен з Грузії Іраклі Макацарія, який був героєм шостого сезону проекту "Холостяк" і шукав в нашій країні наречену, активно веде Instagram і часто тішить шанувальників новими фото. Цього разу власник продакшн-компанії Mag Entertainment показав фанатам спортивний кадр.

Іраклі Макацарія
Іраклі Макацарія

Зоряний холостяк опублікував кадр в стрибку. У нього голий торс, а з одягу лише спортивні шорти та білі кросівки зі шкарпетками в тон.

Підписав фотографію Іраклі вкрай лаконічно:
"Let’s fly" - , що перекладається з англійської, як "Давайте літати".

Судячи з позначки геолокаціі, Макацарія знаходиться в рідному Батумі в Грузії.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

В коментарях відразу відгукнулися захоплені прихильниці:

"Це краще, що я коли-небудь бачила в своєму житті", "Літаєте просто, як орел. Міць. Краса. І фотограф -молодець", " Іраклі тримає небо", "Красунчик", "Найкрасивіший чоловік нашого часу,навіть порівняти немаэ з ким", "Момент спійманий", "Стрибок тягне на Оскар ,але і звичайно Ван Дамм відпочиває", "О, Мама мія, що за танець", "Летючий голландець", " Рятуйся, хто може!" "Росомаха", "Можна я залишу це? В житті не залишала такі коменти. Ти офігенний", "Злітаєш у небо?".

Іраклі Макацарія
Іраклі Макацарія

Нагадаємо, зірка "Холостяка" кинув українських красунь і відправився в Мекку всіх заробітчан.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Іраклі Макацарія став найстильнішим чоловіком України

Також портал "Знай.uа" писав, що зірка "Холостяка" спокушає наречених голим тілом.