Українці помітили цікавий "ляп" серіалі "Чорнобиль" від американського каналу HBO. У серіалі й раніше помічали неточності в зображенні побуту 80-х років. Однак дрібні помилки легко списувалися, мовляв, серіал - художній, а не документальний. А от у четвертій серії творці "проморгали" і в кадр несподівано потрапив об'єкт з майбутнього. Українці побачили пам'ятник "чорнобильцям", встановлений до 25-ї річниці аварії на ЧАЕС.

Чорнобиль
Чорнобиль

На кіноляп звернув увагу користувач Сергій Дода Facebook.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Як відомо, пам'ятник чорнобильцям був виготовлений в Києві комбінатом "Художник" та 26 квітня 2011 року встановлено Голосіївському районі, недалеко від бібліотеки ім. Вернадського. Напис на пам'ятнику говорить: "Ліквідаторам чорнобильської аварії, які ціною своїх життів і здоров'я захистили людство від страшної біди. Пам'ятаємо ваш подвиг".

Нагадаємо, Арнольд Шварценеггер вразив світ ще одним талантом. Раптом заспівав.

Як повідомляв раніше Знай.uа, дружина кавалера ордена "За заслуги перед Вітчизною", знаменитого актора Юрія Соломіна, Ольга Миколаївна померла у віці 87 років.

Також портал Знай.uа писав, що зірка "Ігри престолів" заінтригувала продовженням мега-популярного серіалу.