Російська співачка Наташа Корольова, якій заборонено в'їзд в Україну через підтримку путінської влади, опублікувала в Instagram новий цікавий допис. Цього разу зірка показала фанатам відео, де вона танцює стриптиз.

"Ну здрастуй 46-та річниця!!!", - лаконічно підписала допис зірка.

Співачку з українським корінням Наташі Корольової, яка живе і працює в Росії, днями виповнилося 46 років. У свій день народження артистка влаштувала святковий концерт, який відвідали багато зірок російської естради.

Привітати Королеву прийшли Стас Михайлов, Неллі Кобзон і навіть Ігор Ніколаєв. Співачка в цей день була у відмінному настрої, весь день співала, жартувала і посміхалася.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

Нагадаємо, що скандально відома поп-співачка Наташа Корольова нарвалася на критику фанатів через екстремально коротку сукню.

Раніше "Знай.uа" повідомляв, Наташу Корольову звинуватили у "танці на кістках" Юлії Началовой за нове відео.

Також портал "Знай.uа" писав, що російський композитор Ігор Ніколаєв похвалився юною дружиною, але фанати вимагають повернути Корольову: "Припудрена і безглузда".