Екс-дружина Валерія Меладзе Ірина розповіла про смерть першого сина. Про це передає Clutch.

Популярний російський співак Валерій Меладзе та Ірина Малухіна одружилися у 1989 році. Однак цей шлюб від самого початку був приречений. У перший рік спільного життя в родині сталася трагедія. Подружжя Меладзе втратили дитину. Хлопчик не прожив і двох тижнів.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як виявилося, перед пологами Ірина Меладзе серйозно захворіла і не стала збивати температуру.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Потрібно було випити звичайну таблетку парацетамолу, і все було б нормально. Але я у ті роки була дрімуча. Мені з дитинства вдовбали, що таблетки протипоказані вагітним", — згадала екс-дружина артиста у ефірі "П'ятого каналу".

Коли у вагітної Ірини почалися перейми, Валерія Меладзе не було в місті, і вона пішла у пологовий будинок пішки. Відразу після появи на світ дитина потрапила до реанімації.

"Я була в лікарні одна. Вила, як білуга. Потім лікар мені сказав, що якщо б дитина залишився живою, то була б інвалідом. Протягом п'яти днів у нього були страшні судоми. А коли це відбувається, мозок гине", — зі сльозами на очах ділиться Ірина.

Нагадаємо, екс-"ВІА Гра" засліпила Канни відвертою сукнею.

Раніше Знай.иu повідомляв, Віра Брежнєва знялася у рекламі з Кендалл Дженнер і К'ярою Ферраньи.

Також Знай.uа писав, дружина Меладзе налякала фанатів "природною красою".