Відома українська ведуча Леся Нікітюк здивувала шанувальників новим знімком в міні-сукні. До речі, це її улюблена довжина. Зірка часто блищить довгими ніжками в ультра коротких шортах, спідницях і сукнях.

Відповідний знімок Нікітюк опублікувала в Instagram.

Синя сукня відкриває не тільки ніжки, але і плечі ведучої. Однак головна її родзинка – насичений принт. На сукні бачимо і трендові анімалістичні мотиви, і золоті "монархічні" візерунки. Вийшло, як кажуть, "дорого-багато".

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

"Це буде ще один кльовий сезон, чекаєм на наш шановний шоу-бізнес… в павільйоні! Зразу кажу — дєнєг Нєт". Леся Нікітюк

Судячи з підпису до фотографії, зйомки нового сезону підійшли до кінця. І Леся закликає шанувальників дивитися нові випуски.

Леся Никитюк обожнює різні маски і пілінги
Леся Никитюк обожнює різні маски і пілінги

Шанувальники Лесі поспішили засипати її захопленими коментарями:

«Жриця!», «Ще не бачила такої красивої сукні, дуже гарна)», «На Гюрем схожа))», «Як казав Серьожка на Марічку: Богіня», «Гордість бере за наших українських красунь!», «Дуже красиво в цьому платті!», «Versace?», «Королева світу», «Дуже красива Ви і шалена сукня на Вас».

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.

Також знаменитість нарешті показала свого партнера на шоу "Танці з зірками".