Дружина українського гумориста, шоумена Євгена Кошового Ксенія похизувалась новими знімками з підписниками.

На сторінці в Instagram з'явилось кілька цікавих знімків опублікувала кілька нових фото в мережі.

На них дружина зіркового "квартальца" зображена в приголомшливій сукні. Легкі текстури, приглушене світло, непомітний макіяж в стилі нюд – все це додало нового фотосету особливу елегантність, - пише Politeka.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Відомо, то Кошова Ксенія знялася для реклами одного з українських брендів одягу. Жінка красувалася в сукні приглушено-лілового кольору на поясі і тонких бретелях. Образ зіркова дружина доповнила боножками в тон вбрання.

Також привернула увагу підписників локація для фотосесії - у стилі а-ля ляльковий будиночок або точніше сказати, ретро-театр.

Шанувальникам дуже сподобалась незвичайна фотосесія дружини Євгена Кошового. Коментатори підкресили красу Ксенії та відзначили, що мати двох дітей має прекрасну фігуру та захоплюються її природною красою.

"Ксенія ти прекрасна!!!!!"

"Шикарна"

"Гарна"

Нагадаємо, студія "Квартал 95" привітала українців з Днем Батька, 16 червня.

Раніше Знай.ua повідомляв, найкращі привітання в прозі на Трійцю.

Також Знай.ua писав, обряди, прикмети та звичаї свята Трійця.