Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим відео. Нещодавно знаменитість похвалилася яскравим відеозапрошенням на масштабний концерт VISLOVO, який пройде вже 5 жовтня. Так, артистка запросила всіх шанувальників на виступ. Варто відзначити, що ролик знімали в Києві на Троєщині, і в ньому взяли участь безліч популярних молодих блогерів.

"VISLOVO вже на YouTube!!!!!! #давайпойдемнавислово #5октября!
Вільних, модних, неординарних тягне до енергії #VISLOVO.
Настав час героїв нової епохи! @vremyaisteklo кличуть усіх на #вислово у новому кліпі!", - поділилася емаціями Дорофєєва. Фолловери взялися коментувати: "Чистова і Ян в кліпі,поліцейські на підборах ,мужик злизує з сокири торт - мистецтво😂", "Я не перестаю вірити, що коли-небудь, можливо, в наступному житті у вас вийде кліп зі значеннєвим навантаженням🤦🏽‍♀️", "Мені взагалі не подобається👀", "Облизала лисину 😛😬😆", "Ну для малоліток може і норм, але як на мене дурниця повна, без сенсу🙁".

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

А ще Дорофєєва позувала для видання JetSetter в тілесному боді і стильній вініловій смарагдовій накидці. Артистка зізналася, що тепер це одна з її найулюбленіших зйомок.

Також Надя давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко.