Зірка серіалу каналу 2+2 "Ментовські війни. Харків", відомий актор і телеведучий, володар титулу найкрасивіший чоловік світу Богдан Юсипчук святкує свій 31-й день народження.

"Цей рік був бомбезним! Мене спонтанно затвердили на головну роль у фільмі, я зимував у Таїланді, придбав ще одну квартиру, запустив свій спортивний марафон, став суддею у проекті, зовсім скоро з'явиться мій власний стікер-пак, і я навіть отримав запрошення піти у політику", - розповів Богдан.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Крім того, актор зізнався, що "Ментовські війни. Харків" продовжили на другий сезон, і він вже приступив до зйомок. Колеги Юсипчука зробили йому сюрприз, запросивши на майданчик його шанувальників.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом
Показати ще

"Він найкрасивіший чоловік світу, він ще й найдобріший і найпрекрасніший чоловік. Він завжди приходить у хорошому настрої, якою б не була погода і скільки б ми не знімалися. Він заряджає і підбадьорює нас, тому що через щільний графік працювати непросто. Він класний, і я хочу побажати йому, щоб він завжди залишався таким", - зворушливо привітав друга головний актор "Ментовських війн" Артем Позняк.

Варто відзначити, що прем'єра другого сезону "Ментовські війни. Харків" відбудеться у серпні на телеканалі 2+2.

Нагадаємо, Богдан Юсипчук розповів про зйомки у серіалі "Ментовські війни. Харків".

Раніше Знай.ua повідомляв, українця визнали найкрасивішим чоловіком світу.

Також Знай.ua писав, Аліна Гросу дала відверте інтерв'ю, розповівши про весілля і стосунки.