Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася незвичайним фото, відвідавши казкове Сорренто на святкуванні весілля Влада Топалова та Регіни Тодоренко. Так, артистка виставила трепетне селфі лише в солом'яному капелюшку і рушнику, засвітивши не тільки обличчя без макіяжу, але і розкішні груди.

"Пізній ранок в Сорренто😀😜
Скільки човнів на фото???", - поділилася емоціями Нікітюк. Фолловери не пройшли повз: "Неповторний шарм ! ❤️❤️❤️", "Ви неперевершені😍🔥❤️", "Леся, я дивилася на твої розкішні груди😂які човни?😂😂😂😂", "Фото просто супер!!", "Леся, не фарбуйтесь, то страшенно додає вам віку. На фото дуже мила дівчинка років 17)))".

Популярні новини зараз
"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.

Також знаменитість нарешті показала свого партнера на шоу "Танці з зірками".

А ще артистка в білому купальнику і футуристичних окулярах засвітила всі пікантні місця, а фанати залишилися в захваті.