Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася незвичайним фото, виставивши свого домашнього улюбленця - пса породи вест-хайленд-уайт-тер'єр на прізвисько Рафік. Так, артистка створила собачці персональний аккаунт і вже встигла викласти туди кілька милих кадрів.

"Поки я на зйомках, пес вкрав телефон і зробив собі профіль в інстаграм @r.a.f.i.k_official 😁❤️Я вже підписалась😆", - пожартувала Нікітюк. Фолловери не пройшли повз: "Леся не втрачай глузд😂", "Ой ,який він тут милий🐶 просто бубочка💟", "Буде таємниці Лесі нам відкривати😉", "Він прекрасний 🐕❤️", "Яка няшечка 😘😘😘😘😘😘", "Розумний пес.", "Рафчик-красень!!!👌🇺🇦", "Яка пуся!!!".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.

Також знаменитість нарешті показала свого партнера на шоу "Танці з зірками".

А ще артистка в білому купальнику і футуристичних окулярах засвітила всі пікантні місця, а фанати залишилися в захваті