Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим фото. Нещодавно знаменитість похвалилася афішею масштабного концерту VISLOVO, який відбудеться 5 жовтня в київському Палаці Спорту. Так, артистка разом з виконавцем Позитивом позували в неонових вбраннях і масивних білих кросівках, заінтригувавши неймовірним шоу.

"Зустрічаємося на найгучнішій стрітстайл тусовці від Время и Стекло! 5 жовтня нестримна енергія #VISLOVOзахопить Палац Спорту! Піддайся заряду музики і увірвися в крутий двіж під треки з нового альбому. Встигни купити свій квиток 😉", - поділилася емоціями Дорофєєва. Фолловери взялися коментувати: "классс💕💕💕💕😍😍", "😍😍😍😍😍ОХ ЩО БУДЕЕЕЕЕ🎉🎉🎉", "Звичайно зустрічаємося 😍😍 таке неможливо пропустити🔥❤️", "Включений режим очікування!", "Ти найкраща 😍❤️".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

А ще Дорофєєва позувала для видання JetSetter в тілесному боді і стильній вініловій смарагдовій накидці. Артистка зізналася, що тепер це одна з її найулюбленіших зйомок.

Також Надя давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко.