У США трагічно загинула 24-річна актриса Вероніка Ніконова, яка здобула популярність завдяки ролі Аньки у військовій драмі "Брестська фортеця". Про це повідомила помічниця режисера фільму Тамара Борбот.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Трагічна подія трапилося під час весільної подорожі Никонова на Алясці. Повідомляється, що актриса переходила через річку Текланика, коли сталася фатальна трагедія.

На даний момент подробиць події немає.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Мати Вероніки Никонова повідомила, що дівчину кремують в Америці.

Роль у блокбастері Олександра Котта "Брестська фортеця", де вона зіграла 13-річну школярку, яка стала першою і останньою. Ніконова народилася 19 грудня 1994 року в Мінську. Закінчила театральну школу, однак хотіла стати режисером.

Вероніка знімала фільми про Білорусі і займалася правозахисною діяльністю. Вона поїхала вчитися в Нью-Йорк, а нещодавно вийшла заміж і поїхала на Аляску у весільну подорож.

Нагадаємо, пішла з життя зірка серіалу "Каменська".

Як повідомляв Знай. ua, особа вбивці показали всій Україні.

Також Знай. ua писав, що пішла з життя "Міс Європа 2014" Дияна Милойкович.