Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася досить відвертими Сторіс, позуючи в бікіні. Так, артистка вказала в місцезнаходженні розкішний готель Hilton, засвітивши струнку фігуру і масивні груди.

"Не знаю що за бренд купальника... але прикольний!", - поділилася емоціями Нікітюк. Варто відзначити, що після шоу "Танці з зірками" Леся відмінно схудла і привела себе в форму, тому все частіше почала виставляти відверті фото. А в одному пості телеведуча зізналася, що у неї вже цілих 47 пар бікіні.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.

Також знаменитість нарешті показала свого партнера на шоу "Танці з зірками".

А ще артистка в білому купальнику і футуристичних окулярах засвітила всі пікантні місця, а фанати залишилися в захваті.