Актриса студії "Квартал 95" Олена Кравець кричала на свого колегу. "Хамська поведінка" шокувала шанувальників артистки. Деякі навпаки вважають, що нічого поганого вона не сказала, а навпаки, показала себе як справжню актрису. Як видно з відео, актори "Кварталу" створюють новий кумедний шедевр. Роликпоказали в соціальній мережі Instagram.

"Ось де народжується магія сміху, який скоро заповнить собою весь зал Літнього театру "Морвокзалу". Одеса, готуємося радувати тебе до сліз! До зустрічі 13 серпня", - сказано у підписі до відео.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Команда студії "Квартал 95" за великим столом готується до виступу з шоу "Вечірній квартал". Артисти як завжди, перед виступом репетирують ролі і відкидають несмішні жарти, вголос проговорюючи всі репліки з написаного сценарію. В кінці відео Кравець, обговорюючи з колегами сценарій, раптово і голосно кричить: "Заткнися! Заткнися!".

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Гумористична Студія "Квартал 95" (Олена Кравець)
Гумористична Студія "Квартал 95" (Олена Кравець)

Користувачі соцмережі миттєво відреагували на поведінку Олени Кравець в команді.

"Не думала, що Вона так може. Аж засмутили", "Нічого страшного, ну сказала вона так і що тут такого? Вона теж людина, може не в настрої або зла на когось", "Як брутально повелася Кравець! Ну от як можна таке своїм колегам кричати? Мені було б соромно за таку поведінку", - пишуть шанувальники.

Нагадаємо, розкуті красуні з Квартал 95 побешкетували в Одесі, Олена Кравець зацінить: обережно, чоловіки, - тут жарко.

Раніше портал "Знай.ua" писав, що зірка "Жіночого кварталу" виходить заміж за колегу: "Спочатку він мені збрехав"