На 82-му році життя помер композитор Сергій Березін, керівник відомого в радянські часи ВІА "Полум'я".

Повідомлення про смерть музиканта в своєму Instagram опублікувала близький друг Березіна поетеса Лариса Рибальська.

"Прекрасна, дивовижна, благородна і порядна людина", - відгукується про нього Рибальська.

Вона відзначила шляхетну вдачу музиканта.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

"Сьогодні пішов з життя Сергій Березін - чудова людина, талановитий композитор, керівник ансамблю" Полум'я ". Це була прекрасна, дивовижна, благородна і порядна людина. Він був дуже багато років моїм близьким, надійним другом. Я вдячна долі за те, що ти був в моїй долі, Сергій, і мені буде дуже гірко без тебе", - йдеться в пості.

Причина смерті не уточнюється. Народному артисту Росії був 81 рік.

Сергій Березін є автором пісень "Сніг кружляє", "На дальній станції зійду", "Йде солдат по місту". Вони у радянські часи були хітами.

Сергій Березін народився 31 жовтня 1937 року в Москві. У 1973 році він почав працювати в вокальному-інструментальному ансамблі "Самоцвіти" під керуванням Юрія Малікова, а в 1975 році створив групу "Полум'я".

Крім уже названих, Березін був автором таких пісень, як "Усюди тільки ти", "Осінь", "Може, я тебе вигадав" і "Золоті кулі".

Композиції Березина входять в репертуар таких артистів, як Лев Лещенко, Михайло Шуфутинський, Йосип Кобзон, Філіп Кіркоров. Крім того, він писав музику для фільмів.

Нагадаємо, знаменитий режисер-документаліст Донн Алан Пеннебейкер помер у США у віці 94 років.

Як повідомляв портал Знай.ua, відомий режисер і продюсер Харольд Прінс помер на 92-му році життя.

Також Знай.ua писав, урвалося життя легендарного співака.