Відома українська співачка, підопічна Потапа Мішель Андраде здивувала шанувальників вельми відвертим знімком. Нагадаємо, що співачка перебуває у Mozgi Entertaiment.

Знімок Мішель опублікувала в мережі Instagram, портал "Політека".

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

На ньому дівчина зображена в легкій атласній або шовковій майці з глибоким декольте, помітно, що під вбрання дівчина не одягла білизну.

Зазначимо, що Мішель Андраде є кумиром для юних шанувальниць і виставляє у своєму профілі в Instagram багато яскравих публікацій. Деякі з них досить незвичайні, але аудиторія співачки так лояльна до її творчості, що готова приймати навіть ці примхи.

Нагадаємо, Дорофєєва, Каменських, Полякова втілили еротичні фантазії українців: одна краше за іншу.

Як повідомляв Знай.uа розкута Каменських оскандалилася фото в бікіні: "Навіщо натягувати труси до вух".

Знай.uа писав, гаряченька Дорофєєва вирішила освіжитися у відвертому купальнику: обережно, 18+.