У середу, 7 серпня, легендарна українська співачка Софія Ротару святкує свій 72-й день народження. Судячи з фото, опублікованих в Instagram артистки, вона вирішила відсвяткувати торжество в сімейному колі.

Так, на сторінці Ротару у соцмережі з'явилися кадри, на яких вона позує у компанії онуків. Варто відзначити, що легендарна співачка вбралася у напівпрозору сукню в горошок, яка дозволила їй скинути пару десятків років. Для свого віку Ротару виглядає неймовірно і буквально сяє зсередини.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Фани не пройшли повз і буквально засипали Ротару компліментами.

Популярні новини зараз
У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати 2,64 грн за кВт – це ще халява: яким буде новий тариф на електроенергію Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"З Днем Народження, Софія Михайлівна!!❤️ Любимо вас!!!❤️ Будьте щаслива!!!🎉", "З Днем народження, Софія Михайлівна!♥️♥️♥️ Ви неймовірна красуня!😍😍😍 Очей не відірвати", "З Днем Народження, найкрасивіша, найталановитіша і найулюбленіша Артистка! 🎈❤️❤️❤️", - пишуть у коментарях.

Нагадаємо, онука Софії Ротару шокувала відвертою фотосесією.

Як повідомляв портал Знай.ua, онука Софії Ротару закохала Instagram ніжним фото.

Також портал Знай.ua писав, Ротару дізналася секрет вічної молодості.