Відома українська телеведуча Леся Нікітюк вривається в шоубіз — Леся почала співати. Так, The Maneken оцінив голос Леді Ле і порадив, у якому музичному напрямку їй розвиватися.

Відомо, що міні-концерти Лесі стартують в ефірі Нового каналу з 29 серпня. Саме в цей день о 21:00 відбудеться прем'єра ігрового шоу "Шалена зірка". І кожен випуск починатиметься з міні-пісні!

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Для мене музика - це те, де можна відвести душу. По життю я весела і позитивна людина, але, насправді, слухаю одні медляки про нещасне і щасливе кохання. Обожнюю лірику, люблю гурт НеАнгелы", – розповіла ведуча.

Дивіться прем'єру "Шаленої зірки" з 29 серпня о 21:00 на Новому каналі.

Варто нагадати нашим читачам, що сьогодні, 8 серпня, весь світ святкує… День котів! З цього приводу господарі хвостатих-смугастих радуватимуть своїх улюбленців чимось смачненьким, а зірка Нового каналу Єгор Крутоголов розповів про свої "стосунки" з котами.

"Шеф" і гроза студентів медакадемії з нового ситкому "Медфак" Єгор Крутоголов зізнався, що обожнює тварин. Але, на жаль, через напружені графіки ні кота, ні собаку їх сім'я дозволити собі не може.

"Судячи з того, як коти ведуть себе на цій Землі, створюється враження, що це їхня планета, а ми – таке, – сміється Єгор. – Я й сам нещодавно прийшов до висновку, що кішки, і якщо не головна тварина на Землі, крутіше за людину, то, принаймні, вони володіють інтернетом. Давайте будемо чесними – більше всього в мережі кого? Котів! Я і сам обожнюю подивитися смішні відео або меми з котиками, вони бувають дуже забавними і відмінно піднімають настрій!", - розповів Єгор.

Нагадаємо, Нікітюк побувала в самому загадковому місці України.

Як повідомляв Знай.uа в рушник і без макіяжу: гола Никитюк показала свій ранок.

Знай.uа писав, пристрасна Кароль показала свій колір настрою, шукайте вогнегасник.