В український прокат 8 серпня виходить продовження відомої анімаційної комедії "Angry Birds в кіно". 7 серпня в кінотеатрі "Оскар" (ТРЦ Gulliver) відбулася гала-прем'єра мультфільму, що дуже полюбився українцям.

Серед зіркових гостей можна було побачити гумориста, нового лідера "Квартал 95" Євгена Кошового, який прийшов на прем'єрний показ разом з дружиною і доньками.

Соня Плакидюк та Євген Кошовий

Женя і фешн-фотограф Соня Плакидюк озвучили в мультфільмі пернатих персонажів - пташок Чака і Фуксію.

Женя Кошовий озвучив пташку Чака

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Також першими анімацію подивилися Тарас Тополя, Alyosha, Річард Горн, Степан Казанін, Анатолій Анатоліч, Поліна Неня, Олена Бурба, Євген Капорін, On І Ona, Ірина Костюк, Іван Пилипець та багато інших.

Степан Казанін з сім'єю

Тарас Тополя і Alyosha з дітьми

Як розповів "Знай.uа" Кошовий, він озвучив свого персонажа за п'ять з половиною годин, і не з першого дубля, як здається.

"Дублів було дуже багато. Ти вже знаєш і розумієш, як персонаж поводиться. Тому потрібно було просто, щоб режисер тобі розповів, у чому сенс другої частини, і ти вже розумієш, як він себе буде вести, і налаштовуєшся на його хвилю", - поділився артист.

Дружина і дочка Жені Кошового

Гуморист зазначив, що друга частина мультфільму дуже крута і прикольна.

"З'являться нові герої і, власне кажучи, свині об'єднаються з птахами проти спільного ворога", - додав він.

Зіркові гості гала-прем'єри

Зіркові гості гала-прем'єри

Зіркові гості гала-прем'єри

Зіркові гості гала-прем'єри

Зіркові гості гала-прем'єри

Зіркові гості гала-прем'єри

Про анімаційний фільм:

Ось уже скільки років триває протистояння птахів і голодних зелених свиней. Це назвали священною війною.

Ніщо в їх відносинах не віщувало поліпшення – але на горизонті знайшли третій острів. Голова мешканців тієї землі Зета втомилася жити в постійному холоді і тепер мріє, щоб на двох інших островах теж відчули замерзання.

Вона починає атаку на далеких сусідів, які звикли до теплого клімату. Щоб протистояти цій новій небезпеці, закляті вороги птиці і свині повинні об'єднати зусилля і разом побороти Зету.

Ніхто не хоче забувати старі образи, але для власного майбутнього можна трохи попрацювати в команді.

Нагадаємо, раніше Євген Кошовий розповів, хто, швидше за все, стане новим пародистом президента України Володимира Зеленського у "Вечірньому кварталі".

Також "Знай.uа" писав, що Павло Зібров, Аlyona Аlyona, Аніта Луценко та інші зірки побували на гала-прем'єрі у Києві фільму "Берлін, я люблю тебе".

Крім цього, і картина "Паразити" викликала ажіотаж серед українських зірок. Дивіться фото з презентації.