Українська супермодель і суддя відомого шоу "Топ-модель по-українськи" Алла Костромічова показала фанатам ідеальну фігуру. На своїй сторінці в Instagram модель опублікувала фото, на якому позує в неймовірному образі, який обрала для світського благодійного вечора.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android чи IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

На фотографії супермодель позує в чорних шортах і короткому топіку на бретельках, і все це зверху вкриває стильне прозоре плаття з горохом. Виглядає такий наряд дуже ефектно, що і відзначили фанати в коментарях до знімка. У підписі до фото Алла Костромічова розповіла про благодійний вечір, який відвідала. Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати публікацію зірки.

Нагадаємо, головна топ-модель України розбурхала фантазію фанатів.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Алла Костромічова з розмахом відзначила свої 33.

Також портал "Знай.ua" писав, що Алла Костромічова розповіла, як їсти і не товстіти.