Українська супермодель і суддя відомого шоу "Топ-модель по-українськи" Алла Костромічова показала фанатам ідеальну фігуру. На своїй сторінці в Instagram модель опублікувала фото, на якому позує в купальнику на прогулянці.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android чи IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

На фотографії супермодель позує в пікантному ніжно-рожевому купальнику. Вона відображена на яхт-прогулянці у море на красивому фоні, при цьому в руці Алла тримає шматочок кавуна, а в підписі до фото розповіла, як любить цю ягоду. "Пиши свої улюблені фрукти-ягоди emoji в коментарях - подивимося, скільки нас, любителів кавунчики", - написала модель, а шанувальники почали коментувати її фото.

Нагадаємо, головна топ-модель України розбурхала фантазію фанатів.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Алла Костромічова з розмахом відзначила свої 33.

Також портал "Знай.ua" писав, що Алла Костромічова розповіла, як їсти і не товстіти.