З 13-15 серпня в Монте-Карло, Монако, пройшов російський фестиваль Ukrainian Music Festival. Так, хедлайнерами проекту виступили українські співачки Світлана Лобода і Анна Корсун (Maruv). Варто відзначити, що обидві зірки їздять з концертами по Росії і досить популярні закордоном.

Для виходу на сцену Світлана Лобода вибрала жіночне вбрання, примірявши сріблясте боді, суцільно покрите стразами. Maruv ж виконувала свої хіти в латексній сукні з високими розрізами на ногах і взутті на величезній шпильці.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Чудові новини! Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.