Джулія Ванг, переможниця 15-го сезону "Битви екстрасенсів" прийняла рішення змінити стать за допомогою операції.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

В останні пару років 37-річна жінка скинула чимало кілограм, подкачалась і підстриглася "під хлопчика", як повідомляє ресурс "СтарХит".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Джулія Ванг сказала після зйомок шоу, що вона відчуває себе чоловіком і просить називати Томасом. Як каже жінка, вона народилася з чоловічими хромосомами, і її мучить недуга, через яку вона виглядає як жінка.

"Моїми кумирами завжди були чоловіки. Ні, не в тому понятті, що я сходила по ним з розуму. Я завжди хотіла бути на них схожою. Манера говорити, звички, характер, думки - завжди помічала якусь схожість з тими людьми, яких я вважаю ідеалами і собою. Або просто хотіла знайти таку подібність", - пояснює Ванг.

Найближчим часом, Ванг збирається зробити операцію по зміні статі.

Нагадаємо, раніше Ірина Білик нагадала про Скрябіна інтимним кадром із кліпу "Мовчати", фанати ледь стримують сльози.

Також Знай.uа писав, що Могилевська показала справжнього Скрябіна одним відео: ця дружба сильніше смерті.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що "Кожен пливе і не вірить ніхто, що ним зацікавилось зло": основні версії загибелі Скрябіна - що насправді сталося у фатальний день.