Настя Івлєєва – відома російська телеведуча, актриса і відеоблогер. Дівчина прославилася завдяки Instagram, а також як ведуча телепередачі про подорожі "Орел і Решка. Перезавантаження". Івлєєва також має своє власне шоу, в яке запрошує зіркових друзів, воно виходить на YouTube. Настя активний користувач соцмережі Instagram, де у неї налічується майже 12 мільйонів підписників. Свою аудиторію Івлєєва часто радує новими фото і відеопостами.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android чи IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Цього разу Настя Івлєєва вирішила показати шанувальникам незвичайне фото, на якому позує в дивному образі. Річ у тому, що телезірка чи то пофарбувала волосся в блакитний колір, чи то приміряла таку перуку. Блогерка відображена на вулиці, стоячи біля позашляховика. Вона в сірих джинсах і білій маєчці на бретельках, поверх якої накинула чорну куртку, зірка дивиться в камеру. Шанувальники вельми неоднозначно відреагували на такі модні експерименти зірки і почали коментувати її фото.

Нагадаємо, Настя Івлєєва розповіла про свій перший раз з мажором.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Настя Івлєєва зірвала зйомки через наркотичну залежність.

Також портал "Знай.ua" писав, що зірка "Орла і решки" відмовилася від українського громадянства.