Легендарна українська співачка Софія Ротару часто привертає увагу шанувальників до своєї персони. Так, 72-річну артистку запідозрили в бурхливому романі з молоденьким виконавцем, екс-солістом групи "Турбомода" Олександром Поповим. Варто зазначити, що чоловік також є колишнім коханим Тетяни Буланової. Сам співак просто обожнює Ротару, а якось заявив, що любить Софію Михайлівну з дитинства. Пару років тому навіть зробив їй пропозицію руки і сердця, а різниця в 33 роки - всього лише дрібниці.

"Сашко останнім часом часто їздить в Київ. Йому пощастило – у нього білоруський паспорт, тому в'їжджати на територію України він може безперешкодно. Там він днює, і ночує. А коли в нього запитують, що робить в Києві, лише посміхається у відповідь", - зізнався інстайдер. А нещодавно сам артист виклав спільне фото з Ротару, зізнавшись артистці в теплих почуттях. Хоча, звичайно, самі зірки поки нічого не коментують.

Чудові новини! Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android чи IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Нагадаємо, онучка Софії Ротару шокувала відвертою фотосесією.

Як повідомляв портал Знай.uа, онучка Софії Ротару закохала Instagram ніжним фото.

Також портал Знай.ua писав, що Ротару дізналася секрет вічної молодості.