Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим фото. Нещодавно знаменитість похвалилася яскравою обкладинкою глянцю Cosmopolitan Ukraine, ставши героїнею вересневого номера. Так, артистка позувала на бордовому тлі в коротенькій блакитній міні-сукні з відкритими плечима і декольте.

"Я зробила це ще раз! 😱
І знову з любим @cosmopolitanukraine
@cosmopolitanukraine , спасибі за можливість бути першою українською артисткою, яка з'явилася на вашій обкладинці двічі", - поділилася радістю Дорофєєва. Фолловери залишилися в захваті і засипали Надю компліментами: "Вау💓", "Другий досвід-значно кращий!💞", "ТИ ДУЖЕ ГАРНА😍😍😍", "Вже завтра побіжу купувати журнал!", "Це круто 🔥👏", "Дуже пишаємося тобою🙏❤Нереально красива😻🔥", "Соу бьютіфул, айм даінг 💔".

Чудові новини! Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

А ще Дорофєєва позувала для видання JetSetter в тілесному боді і стильній вініловій смарагдовій накидці. Артистка зізналася, що тепер це одна з її найулюбленіших зйомок.

Також Надя давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко.