Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим кадром. Нещодавно знаменитість похвалилася досить відвертим фото, засвітивши не тільки розкішну фігуру, але й інтимні татуювання на ногах. Так, артистка позувала лише в чорному бікіні і прозорій сорочці, доповнивши образ блискучими аксесуарами-ланцюжками.

"But whatever, i'm good", - кумедно підписала Дорофєєва, приховавши татуювання з написом "Bad" за рукою. Фолловери залишилися в захваті: "Ти прекрасна і це безумовно 😍", "😻😻😻❤️Божеее, красива, з глузду з'їхати, фігурка😻😻😻🔥🔥🔥🔥", "Як завжди 🔥 🔥🔥🔥! Ти просто😍😍😍😍", "Краса😍🔥🔥", "Твій стиль-це щось неймовірне🔥", "Ти насолода для очей🤤🤤🤤💖💖💖".

Чудові новини! Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

А ще Дорофєєва позувала для видання JetSetter в тілесному боді і стильній вініловій смарагдовій накидці. Артистка зізналася, що тепер це одна з її найулюбленіших зйомок.

Також Надя давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко.