Валері Харпер, зірка серіалу "Відчайдушні домогосподарки", 30 серпня пішла з життя, як передає The Hollywood Reporter. Їй було 80 років.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Харпер лауреата 4 премій "Еммі" і "Золотого глобуса". Вона знімалася в багатьох серіалів, а отримала популярність завдяки ситкомам "Роду", "Шоу Мері Тайлер Мур" і "Валері". У серіалі "Відчайдушні домогосподарки", "До смерті красива" і "Мелроуз Плейс" вона була запрошеною зіркою.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

З 2013 актриса боролася з жахливою хворобою - рак мозку: "Але після діагнозу, вона все одно продовжувала зніматися в серіалах і телевізійних шоу, до тих пір, поки могла".

Нагадаємо, раніше помер по дорозі в лікарню: трагедія з прикордонником потрясла Харківщину.

Також Знай.uа писав, що трагічно загинув чемпіон світу з плавання Микола Петшак.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Хемсворт назвав причину розлучення з Miley Cyrus: знайшла втіху в обіймах жінки.