Всесвітньовідома американська співачка Крістіна Агілера на корпоративі російської газової компанії "Новатек", який відбувся у Москві.

Про це пишуть місцеві ЗМІ.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Окрім Агілери на закритій вечірці газової компанії опинилися також такі відомі зірки як Роббі Вільямс, Діма Білан і Віра Брежнєва. На вечірці артистка виконала свої найкращі хіти. Усі присутні гості не соромилися відриватися під пісні виконавиці

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!


Після виступу на корпоративі "Новатек" Агілера вирушила підкорювати нічну столицю Росії. В результаті співачка опинилася колись культовому столичному клубі ICON, який, проте втратив свою колишню популярність.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу
Показати ще

Крістіна Агілера
Крістіна Агілера

Там Агілера склеїла відразу кількох чоловіків, з якими відривалася біля барної стійки. Потім артистку зацікавив жердина, де вона показала усю свою майстерність в еротичних танцях.

Зазначимо, що "Новатек" — російська газова компанія, родом з міста Новокуйбишевськ Самарської області, другий за обсягами видобутку виробник природного газу в Росії. Також компанії належить завод по стабілізації і переробці газоконденсату в місті Тарко-Сале та транспортна компанія "Новатек-Трансервіс".

Нагадаємо, що Лорак впустила груди з халата, шанувальники побачили те, на що не розраховували: "Все перероблено".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що онука Софії Ротару засліпила Нью-Йорк українською вродою: бабуся може пишатися.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода вирішила натякнути на роман з Тіллем Ліндеманном, адже дочці Тільді, передбачуваним батьком якої він і є, зовсім нещодавно виповнився рік.