Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася відвертим кадром з відпочинку, відправившись в сонячний Бодрум з мамою Катериною. Так, артистка у Сторіс виставила селфі в дзеркалі, засвітивши фігуру в блискучому купальнику, суцільно прикрашеному паєтками.

Варто відзначити, що в колекції Нікітюк вже більше 50 різних бікіні, а на розкішних канікулах в Бодрумі артистка встигла продемонструвати як мінімум три нові моделі, виставляючи напоказ струнке тіло і підтягнуті сідниці. Як видно на інших фото в Сторіс, Леся не обмежує себе дієтою на відпочинку, демонструючи тарілку з делікатесами.

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Чудові новини! Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.

Також знаменитість нарешті показала свого партнера на шоу "Танці з зірками".