Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим фото. Нещодавно знаменитість похвалилася досить відвертим знімком - бекстейджем зі свіжої фотосесії. Так, артистка позувала лише в облягаючих велосипедках і кофті, поїдаючи чупа-чупс. Також Надя нагадала фанатам про масштабний концерт VISLOVO, який пройде в Києві вже 5 жовтня.

"До головного #VISLOVO країни залишився місяць . А вчора ми відзняли нереальну крутоту для віджеїнгу )Вийшло дуууже 🔥 Ти просто не маєш права це пропустити!)", - поділилася емоціями Дорофєєва. Фолловери залишилися в захваті: "Дівчинка різнобарвна вітамінка😻😻", "Стиииль🔥", "Мені здається на фотці найбільше уваги на чупік😂", "Мега мега красивааааааа 😻😻😻😻", "Класний костюм😍🔥".

Популярні новини зараз
ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

А ще Дорофєєва позувала для видання JetSetter в тілесному боді і стильній вініловій смарагдовій накидці. Артистка зізналася, що тепер це одна з її найулюбленіших зйомок.

Також Надя давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко.