Кім Кардашьян - відома американська супермодель і телеведуча довгий час мучилася від неприємних симптомів в тілі. Пізніше зірка повідомила, що лікарі виявили у неї вовчак і ревматоїдний артрит.

Про це вона розповіла у прямому ефірі свого шоу.Вона скаржилася на те, що у неї була постійна втома, німіли руки і опухали суглоби.

Кім Кардаш'ян
Кім Кардаш'ян

Після всіх складених аналізів її діагноз виявився невтішним. Лікарі остаточно не впевнені в діагнозі, однак Кардашьян не змогла стримати своїх емоцій і розплакалася.

Червоний вовчак - це хвороба при якій імунна система утворює антитіла до власних тканин організму. Це захворювання, яке не піддається лікуванню, тому впродовж усього життя потрібна ефективна терапія.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, раніше Напівгола Кім Кардашьян запалила в компанії спекотних подружок: тільки подивіться, які апетитні

Як повідомляв портал "Знай.uа" Українська Кардашьян ледь не розгубила силіконовий бюст: "У мене яблучка крутіше"

Також Знай.uа" писав, що Ведуча "Орла і Решки" зустріла осінь жарким відео, такий попі позаздрить сама Кардашьян