Перший тиждень на проекті став для дівчат справжнім випробуванням: регулярні заняття спортом, суворий режим, а крім цього, перші фотосесії і дефіле, які давалися важко. І вже по закінченню цього тижня шоу залишає перша учасниця. На цей раз це виявилася дівчина з Одеси Карина Дячук.

На цьому тижні експерти придумали дещо цікаве: замість "Битви за життя" вирішили провести дефіле-баттл.

16 дівчат розділилися на пари, в їх розпорядженні були 2 однакових подіуму і 2 однакових образу. Експерти зайняли свої почесні місця та оцінювали роботу учасниць. Щасливиця потрапляла в кімнату щастя, а недотепа на новий баттл з іншого програла дівчиною.

Алла Костромічева розповіла, що дівчата мали право самим вибрати з ким ставати у пару, тому це випробування було дуже чесним. В результаті, найбільш слабкою виявилася дівчина з Одеси Карина Дячук.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись
Показати ще

17-річна учасниця виявилася дуже впертою: вона влаштувала у знімальному павільйоні "культурний бунт" після того, як не пройшла телекастинг. І це спрацювало: дівчину взяли на проект.Але її участь у проекті виявилася недовгою.

Дівчина подякувала експертам за те, що дали їй шанс і багато нових знань. Хоч вона і впевнена, що не використала свій шанс сповна.

Нагадаємо, раніше Супермодель Алла Костромичова засліпила мережа "космічним" вбранням: "Красивий вигляд ззаду"

Як повідомляв портал "Знай.uа" Супермодель Алла Костромичова прикрасила блискуче плаття ідеальним тілом: "Неземна"

Також Знай.uа" писав, що Краса вимагає жертв: що відбувається за лаштунками "Топ-модель по-українськи", фото і подробиці