Відома російська актриса Анастасія Заворотнюк, яка важко хвора, має трьох дітей: 22-річну Ганну, 18-річного Майкла і Мілу, якій немає навіть одного року.

Так, в мережі з'явилися фотографії актриси з самими близькими людьми в її життя, а саме дітьми.

До того ж, відомо, що старших дітей Заворотнюк народила ще від колишнього чоловіка, бізнесмена Дмитра Стрюкова, а маленьку Мілу — вже від фігуриста Петра Чернишова.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Також раніше знамениту акторку обвинувачували у тому, що вона не сама народила Мілу, а скористалася послугами сурогатної матері.

Проте, на превеликий жаль, якщо у актриси Анастасії Заворотнюк дійсно діагностували глиобластому, вилікуватися вона не зможе. Максимум — протримається на лікуванні від 2 до 5 років.

Нагадаємо, що лікар-онколог запустив зворотний відлік "Моєї прекрасної няні".

Як повідомляв портал Знай.ua, з'явилися неймовірні подробиці про хворобу відомої актриси Анастасії Заворотнюк.

Також портал Знай.ua писав, що дочка російської актриси Анастасії Заворотнюк вперше заговорила про смертельну хворобу мами.