Українська супермодель і суддя відомого шоу "Топ-модель по-українськи" Алла Костромічова показала фанатам ідеальну фігуру в незвичайній фотосесії. На своїй сторінці в Instagram модель опублікувала фото, на якому позує в закуліссі шоу про моделей. Вона постала на огляд публіки у строгому, але стильному образі.

На фотографії супермодель позує в чорній спідниці і толстовці, а на її ногах колготки-сіточка і масивні ботфорти. Волосся моделі зачесане назад у строгій зачісці, а на обличчі яскравий макіяж і суворий вираз. У підписі до фото Алла запропонувала фанатам задати їй цікаві питання про закулісся шоу "Топ-модель по-українськи". Шанувальники не пройшли повз і почали коментувати її фото, задаючи свої питання.

Нагадаємо, головна топ-модель України розбурхала фантазію фанатів.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Алла Костромічова з розмахом відзначила свої 33.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Алла Костромічова розповіла, як їсти і не товстіти.