Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим фото. Нещодавно знаменитість похвалилася дуже незвичним для себе образом, позуючи в облягаючій водолазці тілесного кольору, доповнивши вбрання новою зачіскою з синіми пасмами і яскравим макіяжем. Так, артистка нагадала шанувальникам про масштабний концерт VISLOVO, який пройде в Києві вже 5 жовтня, зазначивши, що всі квитки вже розпродані.

"VISLOVO is coming ... #soldout", - лаконічно підписала Дорофєєва. Фолловери залишилися в захваті: "Довговолоса красуня!... 👍👍👍❤️❤️❤️Мені б таку дружину! 😘😘😘😘😘😋😋😋😋😋😋🥰", "Богиня! 😍💓", "оаоа, красуня😻", "Неземна❤️🔥", "Моя зайка❤️❤️😍", "спекотно)", "Яка гарна😻 А ми вже з нетерпінням чекаємо VISLOVO!".

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

А ще Дорофєєва позувала для видання JetSetter в тілесному боді і стильній вініловій смарагдовій накидці. Артистка зізналася, що тепер це одна з її найулюбленіших зйомок.

Також Надя давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко.