Переможниця шоу "Холостяк" вийшла заміж за топ-менеджера Володимира Чопова. Однак кажуть, що для того, щоб одружитися на Дарині, чоловікові довелося розлучитися з художницею Ніною Іванової. Зараз Ніна одна виховує доньку, батьком якої, за чутками, і є Чопоа.

У мережі з'явилася інформація, що топ-менеджер "Газпром-Медіа" Володимир Чопова кинув вагітну художницю заради весілля з переможницею російського шоу "Холостяк" Дариною Клюкиною.

Про це пише видання "СтарХит" з посиланням на неперевірені джерела. Зазначається, ці скандальні деталі спливли вже після того, як пара зіграла пишне весілля і поїхала в медовий місяць в Італію.

"Мало хто знає, але близько двох років тому він зустрічався з художницею Ніною. Справа наближалася до весілля, але щось пішло не так, і вони розлучилися", – цитує ЗМІ слова подруги Ніни Дарини.

За непідтвердженими даними, 24-річна Ніна Іванова була дружиною Володимира, який нібито зав'язав стосунки з Клюкиною будучи одруженим.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Вони ховалися, поки він остаточно від Ніни не пішов. Клюкіна з ним з квітня спала", - заявили інсайдери.

Щодо художниці Іванової, то вона працює педагогом з малювання для учасників реаліті-шоу "ДОМ-2". А бізнесмен Чопов нібито кинув її на останніх термінах вагітності. За словами джерел, зараз художниця самостійно виховує доньку і активно ділиться подробицями. А після народження дитини їй захотілося кардинально змінити життя і не відволікатися на нові відносини.

"Мені не потрібен поруч хтось для щастя. Про що я думаю, так це про самореалізацію. Хочу, щоб моя донька мною пишалася, щоб вона росла в середовищі переможців", — цитує видання художницю.

Цю жінку нібито кинув Чопова