Відома акторка та телеведуча Дар'я Трегубова у відвертому образі зіграла в новому детективному серіалі «Брати по крові», прем'єра якого відбудеться 15 жовтня о 19:30 на каналі 2+2.

Героїня Трегубової — успішна, самовпевнена та сексуальна власниця БДСМ-студії Надія Архіпова. У неї процвітаючий бізнес та завжди все під контролем. Проте черговий сеанс в будинку розпусти закінчується трагедією — клієнта Надії знаходять удушеним, а вона стає головною підозрюваною загадкового вбивства. Архіпова потрапляє у відділ карного розшуку, де працюють брати Кірєєви, і намагається довести свою непричетність до смерті клієнта та уникнути ув’язнення, вдаючись до зваблення молодшого з братів — Максима.

Твой День Рождения, когда ты выбрал актёрскую профессию😂 На съёмочной площадке с 7 утра Обожаю вас всех и спасибо за огромное количество поздравлений!

Geplaatst door Dasha Tregubova op Dinsdag 26 maart 2019

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

«Це, напевно, один з найяскравіших образів, які мені довелось зіграти за останній час! — розповідає Трегубова.Моя героїня — фатальна жінка. Уся справа у її незвичайності і тому, як вона вправно вирішує не лише сексуальні фантазії, але й психологічні проблеми, пов’язані з відносинами. Вона дає хороші поради і, до речі, грає не останню роль в детективній історії серіалу».

Перший знімальний день Дар’ї Трегубової на проекті відбувся у реальній БДСМ-студії, де за сюжетом працює її героїня. До речі, акторка не лише приміряла звабливий образ, але й прямо на майданчику серіалу відсвяткувала свій День народження. Цього року Трегубовій виповнилось 39 років.

"Зазвичай у своєму розкладі я вказую, що день мого народження зайнятий. Намагаюся, не планувати в цю дату зйомки чи робочі поїздки. Але цього разу забула це зробити. Тому зустріла свій день народження у латексі J".

Нагадуємо, "Брати по крові" — це 24-серійний детектив про двох зведених братів Кірєєвих, яким, попри взаємну ненависть, доводиться служити в одному відділі карного розшуку після загадкової смерті батька.

У ролях: Ерік Абрамович, Сергій Дерев’янко, Зоряна Марченко, Віктор Сарайкін, Олег Масленніков, Петро Крилов, Федір Гуринець, а також Остап Ступка, Михайло Кукуюк та інші.

Нагадаємо, Том Круз приїхав до Києва заради Зеленського: українському Голлівуду - бути.

Як повідомляв Знай.ua, Том Круз зустрівся із Зеленським: на українців чекає сюрприз від культового актора, відео.

Знай.ua писав, Ольга Куриленко в розкішному вбранні забула про нижню білизну: "помолодшав років на 20".