Популярний в Україні грузин Іраклі Макацарія брав участь у проекті "Холостяк", де шукав собі наречену, але так і не знайшов. Також шоумен прославився у нашій країні участю у "Танцях з зірками", а тепер він знімається в якості тренера шоу "Зважені і щасливі". Іраклі активний користувач Instagram, де радує фанатів новинами свого життя.

В цей раз Іраклі поділився з шанувальниками радісною новиною – його сестра вийшла заміж. Холостяк опублікував серію знімків з весілля найкрасивішої нареченої, на яких можна побачити його велику дружну сім'ю. На торжество Макацарія прибув в ошатному костюмі-трійці з білою сорочкою. Він проголошував тости, танцював з гостями і робив селфі з родичами і молодятами. А у підписі до фото трепетно привітав сестричку з таким важливим днем в її житті.

Нагадаємо, зірка "Холостяка" кинув українських красунь і відправився в Мекку всіх заробітчан.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Іраклі Макацарія став найстильнішим чоловіком України

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що зірка "Холостяка" спокушає наречених голим тілом.