Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася несподіваним розкішним образом, прилетівши в Париж на показ популярного дизайнера Андре Тана разом з Олею Поляковою, Юрієм Горбуновим, Катериною Осадчою та іншими зірками українського шоу-бізнесу. Так, артистка приміряла елегантну чорну міні-сукню, туфлі-човники і колготи в горошок, засвітивши нескінченні стрункі ноги.

"LadyLe in Paris ❤️", - лаконічно підписала Нікітюк. Фолловери залишилися в захваті: "Лесь ти тут прям як лялька💞👼👍", "Красива❤️", "Які ніжки😍😍😍🔥🔥🙈", "Уфф. Леся ти мрія кожного чоловіка на землі 😘😋😚", "Ніжки,- гарні!", "Ніжки що треба!" "Леся красуня❤️💋💋💋💋💋", "Вам би знятися у фільмі...", "Барбі♥️", "Красуня🌹🌹🌹".

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще