Популярна супермодель Алла Костромічова полюбилася світовим дизайнерам і модним домам незвичайною зовнішністю і ідеальною фігурою. Зараз Алла стала телеведучою нового проекту на Новому каналі "Топ-модель по-українськи", де з'являється у незвичайних образах. Модель активний користувач Instagram, де балує фанатів новими фото зі свого життя, а також відкриває закулісся шоу.

Так, в цей раз Алла Костромічова показала фото з гримерки, де її готують до зйомок нового випуску шоу. На селфі модель з'явилася в ніжно-рожевому вбранні з яскравим макіяжем на обличчі з акцентом на очах, її волосся зібране в строгу зачіску. У підписі до фото супермодель написала: "Останні приготування перед відбором. Всі подивилися 5-ий випуск? Хто радий, що Ліза залишилася?". А шанувальники почали активно обговорювати її нову публікацію.

Нагадаємо, головна топ-модель України розбурхала фантазію фанатів.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Алла Костромічова з розмахом відзначила свої 33.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Алла Костромічова розповіла, як їсти і не товстіти.