Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася досить пікантним кадром, знявши з себе весь одяг і залишившись лише в чорному купальнику з глибоким декольте. Так, артистка засвітила розкішну струнку фігуру, позуючи в одному з шикарних готелів Києва.

"Стоп кадр 🛑 люблю випадкові фото)#ле", - лаконічно підписала Нікітюк. Фолловери залишилися в захваті: "Пані", "Ти знайшла Бабине Літо !?", "Схожа На Барбі", "🔥🔥🔥не жінка , а мрія 🔥🔥🔥🔥🔥", "Ну яка ляля🔥🔥🔥", "😻яка фігурка!", "Хороша❤🌷🌹💕😍", "Точно випадкові?..)) Схоже папараці засіли в тебе на ліжку)) а може ще хтось заодно..)", "Вогонь🔥", "Ти гаряча як гриль для шаурми", "Гарна💖".

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.