Шоу Нового каналу "Хто зверху? " щоразу дивує глядачів оригінальними та кумедними історіями, а також витівками ведучих Сергія Притула та Лесі Нікітюк.

У новому випуску шоу капітан чоловічої команди Сергій Притула жорстко розкритикував вбрання учасниць жіночої команди. Найбільше дісталося Нікітюк – її сукню Притула взагалі назвав шторою.

Шоу Хто зверху?

Леся, в свою чергу, довго не думаючи, завдала жорстокого удару у відповідь. Без краплі сорому вона відповіла Притулі.

"Третій рік веду цю програму, а Притула, намагаючись мене підколоти, починає постійно гавкати, і я не розумію, що він говорить. Взяла ось із собою спеціального перекладача" Леся Нікітюк

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Шоу Хто зверху?

Після цих слів Леся покликала свого вірного пса Рафіка і жартома попросила у нього допомоги.

"Рафік, допоможи мені зрозуміти цього дядька" Леся Нікітюк

Правда Притулу це анітрохи не зачепило, ведучий лиш пожалівся на домашнього вихованця Лесі, який начебто наробив шкоди в його гримерці. Побачити новий випуск шоу можна буде в четвер о 19:00 на Новому каналі.

Нагадаємо, раніше відома акторка "Жіночого кварталу" зізналася, що її пов'язує з шоуменом Сергієм Притулою

Як повідомляв портал "Знай.ua", український шоумен Сергій Притула пожартував над "таємним" приїздом Тома Круза

Також "Знай.ua" писав, що Сергій Притула розповів про те, що його надихає