У зйомках шоу Нового каналу взяла участь відома акторка "Жіночого кварталу" Тетяна Песик. Вона розповіла своєму суперникові Кості Трембовецькому всю правду про те, що її пов’язує з Сергієм Притулою.

Відомо, що на шоу "Хто зверху?" під час конкурсу "Правда чи брехня" варто чекати несподіванок і в шафі кожного знайдуться скелети. Артистка почала із відвертої розповіді про себе саму, розповівши про свій характер.

Тетяна Песик на шоу Хто зверху?

"Я колись була молода, трошки дурнувата. Відтоді нічого особливо не змінилося", - зізналася вона. Тетяна Песик

Наступне запитання Тетяни Песик взагалі поставило суперника у глухий кут. Акторка запитала, чи правда те, що вона колишня Сергія Притули. Після цих слів Сергій Притула втратив дар мови і повільно почав сповзати під свій капітанський місток. Ведучий викрутився і пояснив свій вчинок.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Сергій Притула

"Я заховався, щоб Костя не дивився на мене, і за моєю реакцією не зрозумів – так чи ні? – сказав Притула. Сергій Притула

В той же час вражена Леся Нікітюк жартома зомліла, повіривши в слова акторки про стосунки з Притулою.

Відповідь Тетяни Песик заспокоїла всіх. Дівчина розповіла, що в рамках проекту "Підйом" їй довелось розігрувати Сергія Притулу і вона зіграла його колишню. Отож, акторка зізналася, що це була всього лише роль.

Леся Нікітюк

"Ми розігрували Притулу, я грала його колишню. Він тоді теж повірив. Така роль у мене була! – каже Песик. Тетяна Песик

Нагадаємо, раніше Сергій Притула пояснив українцям свою позицію щодо зради

Як повідомляв портал "Знай.ua", нове шоу з Притулою б'є всі рекорди

Також "Знай.ua" писав, що Нікітюк розповіла про свої шкідливі звички