Відома співачка Ірина Білик, яка вже 30 років на українській естраді, обожнює привертати до себе увагу публіки епатажними витівками. Це вона успішно робить у соцмережі Instagram, радуючи шанувальників новими фото і відео. І цей раз не став винятком – Ірина похвалилася, що змінила імідж.

На новому фото, яке зірка опублікувала в мережі, вона з'явилася перед камерою в образі з 90-х. На ній облягаюче синє плаття, на одній руці купа браслетів, а на обличчі яскравий помітний макіяж. Але найбільше уваги привертає пишна шевелюра Білик – як видно, зірка начесала і завила волосся, перетворивши зачіску в милу хмарку. У підписі до фото співачка заявила: "Помітила, що мода 90-х повертається і задумалася, а чи не зробити мені чого-небудь такого?".

Нагадаємо, Віталік Козловський побував на весіллі Гросу і злив фото.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ірина Білик показала дорослого сина-красеня.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що кривавою трагедією ледь не завершився концерт Ірини Білик і Макса Барських.