Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася новим незвичайним образом, позуючи перед фотографами на дні народженні глянцю Cosmopolitan Ukraine, який 9 жовтня відзначив 20-річчя. Так, артистка приміряла коротеньке шкіряне плаття з глибоким декольте і колготи з анімалістичним принтом, доповнивши вбрання вечірнім макіяжем.

"Сьогодні Журнал Cosmopolitan @cosmopolitanukraine
святкує 20 років!!! Сердечні вітання всій вашій команді від #ladyLe🥰🥰🥰", - трепетно підписала Нікітюк. Втім, думки фоловерів розійшлися. Одні засипали Лесю, а особливо її довгі ноги, компліментами, іншим же образ телеведучої здався надто зухвалим.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.