Знаменита російська співачка, яку називають Примадонною, Алла Пугачова зараз тішиться своїми двома дітьми - Лізою та Гаррі. Однак колись у її житті кипіли небувалі пристрасті, й Алла втратила дитину, якою була вагітна.

Пугачова не могла змиритися з тим, що лікарі в один голос говорять їй про те, що вона ніколи не зможе народити. Та у 49 років, коли вона була заміжня за артистом Філіпом Кіркоровим, їй вдалося завагітніти. Вік Алли Борисівни істотно ускладнював ситуація, тому Примадонні довелося звернутися за допомогою до лікарів й зробити штучне запліднення.

Алла Пугачова і Філіп Кіркоров

Натхненні щасливим очікуванням майбутнього малюка, Алла і Філіп склали пісню на честь майбутньої дитини. "Маленький секрет великої любові..." – співав Кіркоров. На жаль, виносити дитину співачці не судилося: в середині терміну у неї стався викидень.

"Я не хочу про це говорити. Не вийшло. На все воля Божа. Тоді не вийшло. Вона дуже хотіла. Навіть не стільки я, скільки вона хотіла. Я не розумів, а от їй хотілось цього щастя". сказав тоді Кіркоров

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Сама Пугачова стверджувала, що викидень стався після того, як Примадонна підняла щось важке.

Нагадаємо, що гаряча бабуся Пугачова в сміливому міні змусила Орбакайте кусати лікті: яскраві кадри.

Раніше "Знай.uа" розповідав, що Галкін показав темну сторону Пугачової, такого не очікував ніхто: "Син заважав Аллі".

Також портал "Знай.uа" повідомляв, що Пугачова не витримала жорсткого цькування, легендарна співачка на межі: "Досить...".