Акторка Белла Торн отримала нагороду Pornhub Awards 2019 за краще дебютне порно. Беллу Торн нагородили за режисерську роботу в картині для дорослих під назвою "Вона і Він".

Виявляється, таким чином подруга відомого репера Єгора Кріда, вирішила втерти носа надокучливим хакерам, котрі вже деякий час зливали домашні фото і відео акторки. Зйомки такого роду були дебютом для 22-річної Белли Торн.

Белла Торн є американською співачкою та моделлю. Також вона знялася в численних телевізійних серіалах на каналі "Дісней", наприклад, "Танцювальна лихоманка!", "Чарівники з Вейверлі Плейс" і "Закляті друзі".

За сюжетом фільму "Вона і Він" (Her & Him) хлопець знаходить в телефоні дівчини несподіване повідомлення, яке дещо змінює їхні звичні ранкові справи. Зі слів Белли Торн, у роботі її надихнула історія Ромео та Джульєтти. Фільм категорії "18+" був представлений на Ольденбурзькому кінофестивалі в Німеччині у вересні.

Варто зауважити, раніше у кіно дебютував і її хороший знайомий, репер Єгор Крід.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Нагадаємо, раніше показали, як змінювався гардероб Джокера

Як повідомляв портал "Знай.ua", відбулася прем'єра фільму "Джокер"

Також "Знай.ua" писав, що Джейк Джилленгол заявив про одруження з Томом Голландом