Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася забавним кадром, прикривши тіло лише жовтим листочком. Так, артистка пожартувала, що їй знову варто повернутися в проект "Танці з зірками", де в 2018 році вона дійшла до фіналу, але так і не перемогла.

"Одягла сукню осінню ...Може назад в танці??? 🥰проголосуєте?😁", - пожартувала Нікітюк. Фолловери залишилися в захваті: "Прекрасно виглядаєте⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐", "Зая з раю😍", "Хахаха прикольно", "Ой, як оригінально 😍 Цього жовтого листя в інста аж випадає, а на вас Леся, воно як шите!!👏👏👍😘", "😂😍 Де купити?)", "У такій сукні, ноги криві(", "Клас! Леся як завжди дуже гарна 😘😄👍👍🤗", "Круть😂👍! Донателла Версася, напевно лікті кусає?! 😋".

Популярні новини зараз
Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.